Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

Camper

Rated 5 out of 5
10 augustus 2017

Onze 1e camper gekocht bij Jonkeren en Vos. We zijn heel erg tevreden over het proces van 1e contact tot aan aanschaf. Je voelt je daar erg op je gemak en welkom. Alles wordt netjes geregeld. Een hele dikke warme douche voor zowel directie als personeel. Ga zo door mannen!!!

Evert Komduut

Camper

Rated 5 out of 5
22 juli 2017

Hallo we hebben een camper geruild bij Jonkeren & Vos. De afhandeling,uitleg,en de gemaakte afspraken zijn tot nu toe prima. We zijn tot dusver zeer tevreden.

J.Kelder

onze eerste camper

Rated 5 out of 5
11 december 2016

wij hebben onze camper gekocht bij jonkeren en vos mede door de klantvriendelijke benadering . De showroom ziet er prima uit en blinkt uit door de kwaliteit die er staat. Verder prima service en goed personeel,en zeker een aanrader waard.

bennie en adelien

inruil camper

Rated 5 out of 5
3 november 2016

Wij hebben onze camper ingeruild op een jongere met andere indeling. Na enkele totaal onverwachte mankementen zijn we uitstekend geholpen. De service is uitmuntend. Nog nooit op zo’n prettige manier geholpen. Dank daarvoor. We zullen jullie zeker aanraden aan toekomstige “camperaars”.

Harry en Janny

camper

Rated 5 out of 5
22 augustus 2016

hallo hebben bij jullie een hymer b544 gekocht .en hij bevalt ons zeer goed alles werkt zo als het moet en de de afhandeling was gewoon .geweldig .heel klantvriendelijk .en goed geschoold personeel .klasse .een aanrader als je een camper wil kopen

Hooijman