Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

service

Rated 5 out of 5
14 juni 2018

Sinds een jaar of zes met onze caravan voor alle reparaties en onderhoud klant bij Jonkeren en Vos en tot volle tevredenheid. Sfeer, service, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn top door zowel directie als medewerkers waarbij het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat.. Een echte aanrader waar altijd de koffie klaar staat. en alles tegen een zeer acceptabel prijsniveau.

A Bults

Service camper

Rated 5 out of 5
11 april 2018

Al eerder een review geschreven over de aankoop van een camper, maar wil graag even vermelden dat wij elke keer weer versteld staan over de goede service van Jonkeren&Vos hoe snel en goed zij handelen. Wederom complimenten en zelf de koffie smaakt goed.

Wim en Ria

Camper gekocht

Rated 5 out of 5
18 februari 2018

Vandaag hebben wij onze camper opgehaald, wat een top service hebben wij gekregen. Daar kan menig bedrijf/dealer een voorbeeld aan nemen, onze complimenten voor dit bedrijf.

Fam. Voet

pluim

Rated 5 out of 5
13 september 2017

Onze camper ingeruild voor een grotere.Bij het eerste bezoek hadden wij al een goed gevoel vergeleken met andere zaken. Wij kamperen al 40 jaar en weten wel wat van het camperleven. Ook wij moesten weleens terug om dingen te veranderen. Wij werden steeds goed geholpen door kundig personeel en vooral Ed een topmonteur.. Een aanrader voor iedereen die een camper wil kopen een top zaak is dit.

De kleine

aanschaf camper

Rated 5 out of 5
8 september 2017

Na jaren met de caravan te hebben gekampeerd hebben we nu onze eerste camper aangeschaft bij Jonkeren en Vos. Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en adequaat geholpen.Men luisterde naar onze wensen en probeerde alles perfect te regelen. Toen we met onze “nieuwe”camper tijdens de maidentrip tegen verschillende problemen aanliepen werden deze door JenV snel en adequaat verholpen. grote klasse, ga zo door !! wij kunnen deze firma dan ook van harte aanbevelen bij iedereen die een camper zoekt. wij blijven hier in ieder geval zeker komen.

Jan Assink