Over Jonkeren & Vos

Specialist in jonge camper occasions. Camper & caravan onderhoud en schadeherstel.
Verkoop en reparatie aanhangwagens.

Over Jonkeren & Vos

Jonkeren en Vos is door de jaren heen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf die diverse werkzaamheden en diensten kan aanbieden. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt hebben wij een aantal interessante diensten en producten. Onze klanten waarderen onze klantvriendelijkheid, deskundigheid en juiste prijsstelling. Voor onze medewerkers gaat geen uitdaging te ver en zij zijn derhalve zeer gemotiveerd, inventief maar vooral zeer deskundig.

Wij voldoen in ruime mate aan het Bovag AMR (Afdeling Mobiele Recreatie) kwaliteitsbeleid in de categorie campers en caravans. Tevens is ons bedrijf Focwa gecertificeerd als camper en caravan kwaliteitsservicebedrijf.

Campers

Wij bieden u een verscheidenheid aan gebruikte campers van diverse merken en type’s welke door ons altijd worden geleverd met een Bovag campercheck. Wij staan voor de betrouwbaarheid en onze vakbekwaamheid. Wij voldoen in ruime mate aan het Bovag AMR kwaliteitsbeleid in de categorie campers en caravans. Tevens is ons bedrijf Focwa gecertificeerd als camper en caravan kwaliteitsservicebedrijf.

Profile repair

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in de ‘Profile Repair’ techniek. De Profile Repair®-techniek is een betrouwbare en uitgekiende methode om deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen. De Profile Repair® specialisten zijn zonder uitzondering professionele, betrouwbare caravan- en camperschadeherstelbedrijven met jarenlange ervaring.

Schadeherstel caravans en campers

Caravan en camper schadeherstel behoort ook tot onze kernactiviteiten. Voor zowel grote als kleine schades aan uw camper of caravan kunt u bij ons terecht. Schades aan o.a. zijplaten, dakplaten, accesoires en onderstellen kunnen in onze werkplaats op vakkundige wijze worden gerepareerd. Schades kunnen door ons rechtstreeks met de verzekeraar worden afgehandeld, dit bespaart u als klant een hoop “papierwerk”

Tot slot

Kom gerust eens langs aan de Stephensonweg 2A in Coevorden. Onder het genot van een kopje koffie vertellen we u graag meer over ons bedrijf en u kunt dan met eigen ogen ons nieuwe en moderne bedrijf bekijken.