Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

Veilig op vakantie wil toch iedereen.

Rated 5 out of 5
26 augustus 2021

Met een onderhoudsbeurt voor onze (oudere) caravan konden wij weer vele veilige kilometers maken. Een snelle service, eerlijk advies en vakmanschap maakt het voor mij een topbedrijf.

Rob R

Vakmanschap en persoonlijke benadering

Rated 5 out of 5
13 juli 2021

Tijdens ons bezoek aan de showroom werden we in alle rust en heel vakkundig te woord gestaan door Gerrit Jonkeren. Er werd alle tijd voor ons genomen. Ook bij de aflevering en de technische uitleg door Eddy werd zeer kundig en rustig gedaan.
Een fijn bedrijf met betrokken en kundige mensen.
Roelof en Erna

Roelof en Erna Mulder

nieuwe camper

Rated 5 out of 5
1 april 2021

In oktober 2020 hebben wij onze droom camper gekocht bij dit fantastische bedrijf! Door Anco erg prettig geholpen…. super service!
Eddie de technische man van het bedrijf heeft ons wegwijs gemaakt in de nieuwe camper, je kunt werkelijk alles aan hem vragen…. weet hij het niet zoekt ie het op! Op en top vakman!
We hadden 2 kleine mankementjes en ook dit is uitstekend geregeld!
Kortom een prima zaak om een camper te kopen!!

Fred en Jolanda Beekhuizen

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Camper opnieuw laten kitten , en douchebak laten repareren, perfect gedaan , goede vakmensen en een vriendelijke eigenaar. Wij komen hier zeker nog weer.
Ook voor aanschaf van een andere camper is dit bedrijf ten zeerste aan te bevelen. Top bedrijf met veel vakkennis.

Jouke en Trijnie Post

Onderhoud

Rated 5 out of 5
14 augustus 2019

Al jaren trouwe klant met onze Beyerland uit 97. Een oudje maar dankzij het top onderhoud bij #jonkerenenvos weer met een gekeurde caravan op een camping in de Italiaanse Alpen gearriveerd. Kundig advies en veilig op pad. Dat is wat ik waardeer. Een vijf-ster!

Rob