Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

vijf sterren camperbedriijf!!

Rated 5 out of 5
15 oktober 2022

Eind vorig jaar een Carthago Tourer gekocht bij het camper-caravanbedrijf van Arne Vos en Gerrit Jonkeren. Een leuk, goed, en klantgericht gesprek,. Het was duidelijk dat beide heren goed op de hoogte zijn van campers , de kwaliteit en techniek.. De aflevering door Eddy was gewoon goed. Duidelijke uitleg, neemt alle tijd voor vragen. De garantie zaken die naar boven kwamen tijdens onze vakanties zijn allemaal vlot en goed verholpen. Het hele bedrijf, zowel de verkoop, als de medewerkers in de garage stralen klantgerichtheid uit. Niet alleen mondeling, maar zeker in woord en daad. Allen bedankt voor jullie service, de lekkere koffie en het goede gesprek.
Jonkeren en Vos is een echte aanrader voor het kopen dan wel onderhouden van een camper. .

Aad en Wilma Maaten

Mooi bedrijf!

Rated 5 out of 5
15 oktober 2022

We kochten onze fijne, mooie Burstner camper bij Jonkeren en Vos in september. Een fijn bedrijf met tijd en aandacht voor ons. Gerrit Jonkeren heeft ons enthousiast ontvangen met koffie en alle uitleg gegeven. Na een snelle levering konden we ermee op pad!
En we genieten!!!

Jolanda

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
29 augustus 2022

Dag voor vertrek bleek de rem van de caravan stuk. Zaterdag gebeld met de werkplaats en konden direct langskomen. Top service.

Raymond

Fantastische service

Rated 5 out of 5
29 augustus 2022

Op het moment van vertrek naar onze vakantie bestemming hadden we de rem stuk van de caravan. Gebeld met de werkplaats en konden er direct terecht. Heel goed geholpen door de werkplaats. Goede service.

Raymond Vos

Service camper

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Betrouwbaar en flexibel bedrijf. Buiten de garantieperiode een probleem gekregen. Is top opgelost. Geen gezeur achteraf. Volgende camper kopen we zeker ook weer daar.

M. Berkhout