Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

Vorige week een buscamper met Postro inbouw gekocht. Vriendelijk te woord gestaan door Gerrit Jonkeren , die ons met kennis van zaken van de benodigde informatie voorzag. Camper in prima staat afgeleverd met uitgebreide instructie door Eddy. In mijn ogen een bedrijf met uitstekende klantenzorg en een prima prijs-kwaliteitverhouding

Rated 5 out of 5
11 juni 2022

Vorige week een Renault Master gevonden met Postro inbouw bij Jonkeren & Vos, Coevorden. Zo’n 6 jaar terug kennisgemaakt met Postro Camperbouw , Sebaldeburen, van oorsprong een boten interieurbouwer, die zich ook op de campermarkt begaf. Deze bouwer kenmerkt zich door de no-nonsense aanpak, die luistert naar de wensen van de klant en kwaliteit levert.
Gesproken met Gerrit Jonkeren, die ons vriendelijk en met kennis van zaken te woord stond. De beslissing viel snel, Geen loze beloften maar duidelijke afspraken, die volledig nagekomen zijn. Camper werd prima afgeleverd en dat voor een “zo mee als gezien” deal. En tijdens de aflevering nam Eddy uitgebreid de tijd voor de technische uitleg. Jonkeren & Vos heeft op mij de indruk achtergelaten een kundig en betrouwbaar adres te zijn.

Arnold Kok

Prima service. Goede prijs kwaliteit vehouding.

Rated 5 out of 5
19 april 2022

Afgelopen jaar een Bürstner camper gekocht. We zijn prima geholpen tijdens aankoop camper. Bij aflevering camper heeft Eddy ons een goede technische uitleg gegeven. Ook na enkele technische gebreken zijn wij op de juiste geholpen. Een bedrijf met goede vakmensen en veel kennis.
Voor aanschaf van een camper of inruil camper is dit bedrijf ten zeerste aan te bevelen.

Jan en Janneke Ringenier

Klantvriendelijk Deskundig Betrouwbaar

Rated 5 out of 5
2 april 2022

Camper aanschaffen? Op dit bedrijf kun je blindelings vertrouwen en afspraak is afspraak. Zeer deskundige technische afdeling. Kortom twijfel niet, je zult er nooit bedrogen uitkomen.

Rieks Karst

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Zeer aan te bevelen klantvriendelijk en zeer goede service.

Hein en Geertje

Veilig op vakantie wil toch iedereen.

Rated 5 out of 5
26 augustus 2021

Met een onderhoudsbeurt voor onze (oudere) caravan konden wij weer vele veilige kilometers maken. Een snelle service, eerlijk advies en vakmanschap maakt het voor mij een topbedrijf.

Rob R