Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

nieuwe camper

Rated 5 out of 5
1 april 2021

In oktober 2020 hebben wij onze droom camper gekocht bij dit fantastische bedrijf! Door Anco erg prettig geholpen…. super service!
Eddie de technische man van het bedrijf heeft ons wegwijs gemaakt in de nieuwe camper, je kunt werkelijk alles aan hem vragen…. weet hij het niet zoekt ie het op! Op en top vakman!
We hadden 2 kleine mankementjes en ook dit is uitstekend geregeld!
Kortom een prima zaak om een camper te kopen!!

Fred en Jolanda Beekhuizen

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Camper opnieuw laten kitten , en douchebak laten repareren, perfect gedaan , goede vakmensen en een vriendelijke eigenaar. Wij komen hier zeker nog weer.
Ook voor aanschaf van een andere camper is dit bedrijf ten zeerste aan te bevelen. Top bedrijf met veel vakkennis.

Jouke en Trijnie Post

Onderhoud

Rated 5 out of 5
14 augustus 2019

Al jaren trouwe klant met onze Beyerland uit 97. Een oudje maar dankzij het top onderhoud bij #jonkerenenvos weer met een gekeurde caravan op een camping in de Italiaanse Alpen gearriveerd. Kundig advies en veilig op pad. Dat is wat ik waardeer. Een vijf-ster!

Rob

Camper

Rated 5 out of 5
3 juni 2019

Voor t eerst hebben wij een Camper gekocht, en meteen op n super fijn adres Anco heeft ons buiten gewoon goed voorbereid en geholpen met de beslissing van deze Fiat KNAU’s semi Camper! We zijn nu 2 keer weg geweest, en het bevalt uitstekend! Bedankt Anco en tot snel ‘n keertje ! Gr Piet en Mieke Bierkens

Mieke Bierkens

Schade aan camper

Rated 5 out of 5
4 maart 2019

Wat een vriendelijke mensen en vooral ze zijn vakmannen mijn camper is mooier en beter als voor de reparatie bij deze wil ik Anco bedanken voor zijn vakmanschap de volgende keer ga zeker weer met hun in zee

Gerben vet