Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

Service Camper

Rated 5 out of 5
25 september 2018

Ook wij hebben vorig jaar bij aankoop camper een review geschreven. Wij waren toen ook zeer tevreden over de benadering en service van Anco&Gerrit en team. Nu meer dan een jaar later, ver buiten de garantieperide, is een probleem SUPER opgelost. Thanx mannen!!

E. Komduur

Schadereparatie caravan

Rated 5 out of 5
22 september 2018

Mooi en net bedrijf! Aardige mensen met vakkennis zowel met de aanname van de schade als het resultaat. Schade is super mooi hersteld , blij mee!

Jan G.

Camper

Rated 5 out of 5
8 augustus 2018

Toevallig- op rondreis door Drente- hier terecht gekomen. Zeer prettige ontvangst, goede koffie en deskundig advies gekregen. Nooit het gevoel gehad dat ons iets “verkocht” werd. Alles wat beloofd en afgesproken is, wordt stipt nagekomen. Enthousiaste en deskundige uitleg bij aflevering. We hebben geen seconde spijt van onze aankoop. Reparatie niet beoordeeld, is – nog – niet van toepassing, maar we kunnen niet plaatsen zonder dit ook aan te kruisen

Fam. Mars

service

Rated 5 out of 5
14 juni 2018

Sinds een jaar of zes met onze caravan voor alle reparaties en onderhoud klant bij Jonkeren en Vos en tot volle tevredenheid. Sfeer, service, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn top door zowel directie als medewerkers waarbij het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat.. Een echte aanrader waar altijd de koffie klaar staat. en alles tegen een zeer acceptabel prijsniveau.

A Bults

Service camper

Rated 5 out of 5
11 april 2018

Al eerder een review geschreven over de aankoop van een camper, maar wil graag even vermelden dat wij elke keer weer versteld staan over de goede service van Jonkeren&Vos hoe snel en goed zij handelen. Wederom complimenten en zelf de koffie smaakt goed.

Wim en Ria