Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

Schade aan camper

Rated 5 out of 5
4 maart 2019

Wat een vriendelijke mensen en vooral ze zijn vakmannen mijn camper is mooier en beter als voor de reparatie bij deze wil ik Anco bedanken voor zijn vakmanschap de volgende keer ga zeker weer met hun in zee

Gerben vet

Camper

Rated 5 out of 5
14 januari 2019

Wat een geweldig bedrijf is dit hoe bestaat het dat dit nog is. Wij staan versteld hoe vriendelijk het personeel is en vakkundig Daar is alles mee gezegd. Een dikke 10

Wil.v.Honswijk

Service

Rated 5 out of 5
20 november 2018

Complimenten voor de uitstekende service van Jonkeren en Vos. Heb hier ook de camper aangeschaft. Probleem gehad met lekstroom op de startaccu. Het team van Jonkeren en Vos laat niet los totdat het probleem tot de bodem is uitgezocht en opgelost. Niets dan lof over de service, deskundigheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid van het hele team!! Een aanrader als je tot aanschaf van aan camper wilt gaan. Het is misschien een eind rijden als je niet in de buurt woont, maar zeker de moeite waard.

C.A. de Zwart

Service Camper

Rated 5 out of 5
25 september 2018

Ook wij hebben vorig jaar bij aankoop camper een review geschreven. Wij waren toen ook zeer tevreden over de benadering en service van Anco&Gerrit en team. Nu meer dan een jaar later, ver buiten de garantieperide, is een probleem SUPER opgelost. Thanx mannen!!

E. Komduur

Schadereparatie caravan

Rated 5 out of 5
22 september 2018

Mooi en net bedrijf! Aardige mensen met vakkennis zowel met de aanname van de schade als het resultaat. Schade is super mooi hersteld , blij mee!

Jan G.