Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

camper

Rated 5 out of 5
22 augustus 2016

hallo hebben bij jullie een hymer b544 gekocht .en hij bevalt ons zeer goed alles werkt zo als het moet en de de afhandeling was gewoon .geweldig .heel klantvriendelijk .en goed geschoold personeel .klasse .een aanrader als je een camper wil kopen

Hooijman

15-11-2015

Rated 5 out of 5
15 november 2015

ik ken de heren jonkeren en vos al heel wat jaren.Kwam eerder voor het onderhoud van mijn caravan, ook al jaren bij hen, was altijd naar wens en kleine gebreken altijd zeer goed en vaak kosteloos opgelost. ondanks dat de caravan niet bij hen was gekocht. Nu sinds 2 jaar over op een camper, helaas, mag ik gerust zeggen, ook niet daar gekocht, maar ben wel weer bij de heren in onderhoud. erg vriendelijke en leuke heren die ook zeker tegen een beetje gekheid kunnen, maar op de juiste tijd ook serieus zijn. Ook de werknemers zijn erg vriendelijk en zeer vakkundig. ik kom en ga altijd vrolijk bij de firma jonkeren en vos. Ook 2 familieleden van mij zijn klant bij de firma, ook zij zijn over het algemeen goed te spreken. met vriendelijke groet gerhard zwartscholten

gerhard zwartscholten

Sublieme service

Rated 5 out of 5
30 oktober 2015

Wij zijn zeer tevreden over de door Jonkeren en Vos verleende service toen twee weken geleden opeens een dakluik van onze camper water doorliet. Binnen enkele dagen konden we voor reparatie langs komen. De reparatiekosten vielen binnen de garantie op onze aankoop (ruim één jaar daarvoor). Een aantal andere kleine defecten werden op ons verzoek nagelopen en ook kosteloos gerepareerd. Fantastisch geregeld! We komen hier graag terug.

Wil Menheere en Diana van Leeuwen

Camper kopen

Rated 5 out of 5
7 september 2015

Op zoek naar een camper kwamen we ook bij Jonkeren Vos. Helaas, ze hadden niet wat we zochten. Toch werd ik vier dagen later gebeld. Na speurwerk kwamen ze achter een camperbedrijf dat een “bus” had die we zochten. We zijn gaan kijken. Helemaal wat we wilden! De heer Jonkeren heeft alles tot in de perfectie geregeld en vanmorgen hebben we hem/haar opgehaald. Hele fijne service. Dat wil ik even kwijt.

Lous De Lange

Reparatie camper

Rated 5 out of 5
30 augustus 2015

Bijzonder prettig bedrijf. Eerlijke en correcte behandeling. Niet alles wil of kan natuurlijk zoals je het zelf graag wilt maar alles is wel bespreekbaar. Nemen alle tijd voor je. Geven goed en eerlijk advies. Mijn volgende camper wordt zeker via of bij Jonkeren en Vos gekocht.

Gerrit