Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

Camper kopen

Rated 5 out of 5
7 september 2015

Op zoek naar een camper kwamen we ook bij Jonkeren Vos. Helaas, ze hadden niet wat we zochten. Toch werd ik vier dagen later gebeld. Na speurwerk kwamen ze achter een camperbedrijf dat een “bus” had die we zochten. We zijn gaan kijken. Helemaal wat we wilden! De heer Jonkeren heeft alles tot in de perfectie geregeld en vanmorgen hebben we hem/haar opgehaald. Hele fijne service. Dat wil ik even kwijt.

Lous De Lange

Reparatie camper

Rated 5 out of 5
30 augustus 2015

Bijzonder prettig bedrijf. Eerlijke en correcte behandeling. Niet alles wil of kan natuurlijk zoals je het zelf graag wilt maar alles is wel bespreekbaar. Nemen alle tijd voor je. Geven goed en eerlijk advies. Mijn volgende camper wordt zeker via of bij Jonkeren en Vos gekocht.

Gerrit

Beoordeling

Rated 5 out of 5
27 juli 2015

Kom al 4 jaar bij dit bedrijf voor reparatie’ s voor mijn nu reeds 15 jaar oude camper. De service is perfect, afspraak is afspraak, vakkundig en vriendelijk personeel die geen moeite te veel is om een probleem op te lossen, top. Natuurlijk moet er voor betaald worden maar het vel word je niet van de neus gehaald.

Rinus Holtman

Twitter kudo's

Rated 5 out of 5
6 maart 2015

jullie zitten nog niet op Twitter, maar heb dit er toch maar neergezet: geweldige extra service weer zoals vanouds bij Jonkeren en Vos #camper #service #blijeklant #happycamper #coevorden

Willeke Barens

Goed en eerlijk bedrijf

Rated 5 out of 5
7 april 2014

Onlangs informatie opgevraagd voor reparatie direkt goed en eerlijk advies gekregen

Gerard de Kluizenaar