Wat onze klanten zeggen.

Wat vinden onze klanten er nou van?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden hun ervaringen dan ook van wezenlijk belang. Hier kunt u de referenties bekijken.

Bekijk wat klanten van ons vinden en laat een reactie achter. Alvast bedankt hiervoor!

Vriendelijke benadering bij reparatie van onze camper

Rated 5 out of 5
10 augustus 2012

Beste mensen, afgelopen woensdag werden wij toch wel zeer vriendelijk behandeld en is onze camper naar tevredenheid gerepareerd. Een printplaat van de omvormer was losgetrild en is weer vastgezet. Bovendien werd er een geringe lekkage in de waterdistributie ontdekt en ook (tijdelijk) verholpen. Wij zijn zeer tevreden over uw bedrijf en hebben familieleden, die ook een camper hebben en in de buurt wonen van Coevorden, uw bedrijf van harte aanbevolen. Nogmaals dank en vriendelijke groeten, fam. van Ederen, Zoetermeer

Fam. Van Ederen

Een aanrader op camper gebied

Rated 5 out of 5
5 juli 2012

Afspraken qua aflevering, inbouw en nazorg worden keurig nageleefd. Een allround FOCWA schade herstel bedrijf dat zich tevens bezig houdt met verkoop van, meestal jonge gebruikte campers, maar waar aanschaf nieuw zeker overwogen moet worden. Geen franje, maar gewoon goed spul waar het hele korps aan personeel ook achter kan staan.

Ruud Touwen

Een "WARME DOUCHE"

Rated 5 out of 5
26 april 2012

Service is een warme douche, zowel technisch als persoonlijk is de service uitstekend. Bij zo’n bedrijf kun je met een gerust hart een camper kopen. Afspraken worden keurig nagekomen en de mensen hebben verstand van zaken.

J. Veldhoven