Specialist in jonge camper occasions.
Camper & caravan onderhoud en schadeherstel.
Verkoop en reparatie aanhangwagens.
Kampeerreizen met ervaren reisleider.

Neem contact op
Neem contact op
Neem contact met ons op!

Technoservice

kijkje werkplaats    magazijnwerkplekken    totaalplaatje

Caravanonderhoudsbeurt

De jaarlijkse onderhoudsbeurt van een caravan is te vergelijken met de periodieke beurten die uw auto krijgt. De caravan wordt door ons op basis van een door de BOVAG vastgestelde checklist gecontroleerd. Zo worden onderstel, carrosserie, electriciteit, gasvoorzieningen en eventuele accessoires geinspecteerd. Smeerwerkzaamheden worden tijdens de inspectie meegenomen. Indien zich tijdens de inspectie een mankement openbaart wordt een reparatielijst opgesteld. Voordat tot reparatie wordt overgegaan wordt deze lijst samen met u besproken. Op deze lijst worden alle te verrichten werkzaamheden vermeld voorzien van standaard tarieven. Op deze manier kunnen wij u vooraf nauwkeurig de te verwachten kosten berekenen. Indien u bij ons een onderhoudservice afsluit berichten wij u automatisch wanneer uw caravan weer aan een onderhoudsbeurt toe is. 


Stacaravanservice

Speciaal voor stacaravans bestaat een mobiele service. Wij repareren uw stacaravan op lokatie. Om deze service te kunnen bieden is onze servicewagen uitgerust met moderne apparatuur om de schades snel en efficient te kunnen uitvoeren. Ook voor stacaravanschades geldt dat op door ons gerepareerde schades een garantiebewijs wordt uitgeschreven. 


Onderhoudsservice

Indien u eenmaal een caravan ter reparatie en/of onderhoud heeft aangeboden, krijgt u automatisch (geheel vrijblijvend) bericht wanneer uw caravan een volgend serviceinterval heeft bereikt. Op deze manier proberen wij u te helpen bij het onderhouden van uw caravan. Een goed onderhouden caravan behoudt z'n waarde langer.