Jonkeren en Vos

Specialist in jonge camper occasions. Camper & caravan onderhoud en schadeherstel. Verkoop en reparatie aanhangwagens. 

Technoservice – Regulier onderhoud

Camper of caravan onderhoudssbeurt

De jaarlijkse onderhoudsbeurt van een camper of caravan is te vergelijken met de periodieke beurten die uw auto krijgt. De camper of caravan wordt door ons op basis van een door de BOVAG vastgestelde checklist gecontroleerd. Zo worden onderstel, carrosserie, electriciteit, gasvoorzieningen en eventuele accessoires geïnspecteerd. Smeerwerkzaamheden worden tijdens de inspectie meegenomen. Indien zich tijdens de inspectie een mankement openbaart wordt een reparatielijst opgesteld. Voordat tot reparatie wordt overgegaan wordt deze lijst samen met u besproken. Op deze lijst worden alle te verrichten werkzaamheden vermeld voorzien van standaard tarieven. Op deze manier kunnen wij u vooraf nauwkeurig de te verwachten kosten berekenen. Indien u bij ons een onderhoudservice afsluit berichten wij u automatisch wanneer uw camper of caravan weer aan een onderhoudsbeurt toe is.

Stacaravan mobiele service

Speciaal voor stacaravans bestaat een mobiele service. Wij repareren uw stacaravan op locatie. Om deze service te kunnen bieden is onze servicewagen uitgerust met moderne apparatuur om de schades snel en efficiënt te kunnen uitvoeren. Ook voor stacaravan schades geldt dat op door ons gerepareerde schades een garantiebewijs wordt uitgeschreven.

Onderhoudsservice

Indien u eenmaal een camper of caravan ter reparatie en/of onderhoud heeft aangeboden, krijgt u automatisch (geheel vrijblijvend) bericht wanneer uw camper of caravan een volgend serviceinterval heeft bereikt. Op deze manier proberen wij u te helpen bij het onderhouden van uw camper of caravan. Een goed onderhouden camper of caravan behoudt zijn waarde langer.

Onderhoud inplannen

Gebruik onderstaand formulier om regulier onderhoud in te plannen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
Bellen mag natuurlijk ook: 0524 – 513711

Onderhoud inplannen

Onderhoud aan

1 + 8 =