Specialist in jonge camper occasions.
Camper & caravan onderhoud en schadeherstel.
Verkoop en reparatie aanhangwagens.
Kampeerreizen met ervaren reisleider.

Neem contact op
Neem contact op
Neem contact met ons op!

Zoek uw occasion

Een overzicht van onze occasions

Totaal 18 resultaten

KNAUS TRAVELLER - 2002

Bouwjaar: 2002
Prijs: € 21.900,-
Merk: Knaus

KNAUS TRAVELLER - 2002

AANBIEDING VAN DE MAAND : Een Knaus camper met een fijne ruime indeling.(5 slaapplaatsen) In zeer goede staat van onderhoud. Extra's :  - trekhaak - zonnepaneel - luchtvering - camera - doorlocks

Burstner Harmony T 625

Bouwjaar: 2003
Prijs: € 27.900,-
Merk: Burstner

Burstner Harmony T 625

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Burstner Harmony 625 T een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2003 is geschikt voor 4 personen. De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels en elektrisch bedienbare ramen. De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen.

KNAUS SUN Ti - 2006

Bouwjaar: 2006
Verkocht
Merk: Knaus

KNAUS SUN Ti - 2006

Deze praktische Knaus Sun Ti 600 LF is gebouwd in het jaar 2006. De camper heeft een lengte van 6 meter 30, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Er is tevens een handig E-bike fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage. De Renault-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Renault is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, een achteruitrijcamera, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en airbags.

Pilote Explorateur 715 XFC

Bouwjaar: 2007
Gereserveerd
Merk: Pilote

Pilote Explorateur 715 XFC

Deze praktische Pilote Explorateur 715 XFC is gebouwd in het jaar 2007. De camper heeft een lengte van 7 meter 15, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Pilote camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Totaal 18 resultaten